Vo svete zhoršujúceho sa plastového znečistenia sme sa rozhodli prejsť na obaly našich produktov šetrné k životnému prostrediu. Ekologický obal sa ukázal ako užitočný pri udržiavaní čistého a zdravého životného prostredia. Vďaka mnohým výhodám, ktoré ponúka, zákazníci, ktorí sú ohľaduplní k životnému prostrediu, môžu podporiť udržateľné značky, ku ktorým sa radí aj BOOS LABS.

Obaly sú nevyhnutnou súčasťou nášho každodenného života.

To vysvetľuje potrebu využívať zdravšie spôsoby, ako zabrániť ich hromadeniu a vytváraniu znečistenia. Ekologické, 100% rozložiteľné obaly z materiálov ako je bambus či lisovaná tráva, nielenže spĺňajú environmentálne záväzky zákazníkov, ale podporujú imidž značky, na ktorom si zakladáme.

Aké je naše ekologické balenie a aké výhody prináša?

Pravidlá, ktorými sme sa riadili pri výbere:

• Zdroje musia byť zdravé a bezpečné pre ľudí a komunity počas celého ich životného cyklu

• Optimalizovať využitie recyklovaných alebo obnoviteľných zdrojov materiálov

• Použitie materiálov, ktoré zostávajú netoxické počas celého životného cyklu

rozlozitelne eko obaly

Naša planéta sa topí v plastoch

Keďže klimatické zmeny naďalej ovplyvňujú našu atmosféru, ľudstvo musí podniknúť všetky možné kroky na potlačenie týchto účinkov a ochranu našej planéty. Zníženie množstva odpadu je jedným z najvýznamnejších spôsobov, ako prispieť k zdravšiemu svetu.

Existuje mnoho praktických spôsobov, ako znížiť množstvo odpadu a obmedziť nadmerné množstvo toxických znečisťujúcich látok na skládkach, ako napríklad:

Kupujte čerstvé produkty

 Keď je to možné, rozhodnite sa kúpiť si čerstvé ovocie a zeleninu, keď pôjdete do obchodu s potravinami. Čerstvé produkty neprichádzajú s extra odpadom z obalov, čo môže znížiť množstvo plastov, ktoré vyhodíte. Opätovne použite látkové taškyna prenášanie čerstvých produktov, aby ste nemuseli používať plastové vrecká na produkty v obchode.

Kompost

Veľká časť potravinového odpadu, ktorý produkujeme, ako sú vaječné škrupiny alebo ovocné šupky, sú kompostovateľné materiály. Za správnych podmienok môže kompostovanie premeniť vaše zvyšky jedla na čistú organickú výživu bez všetkých škodlivých vedľajších produktov metánu. Začlenenie kompostu do vašej domácej záhrady je prirodzený spôsob, ako vyživiť pôdu, namiesto používania verzií pod značkou chemického obchodu.

Odstráňte položky na jedno použitie

Jednorazové plasty alebo papierový tovar, ako sú riady, slamky, plastové poháriky, papierové utierky sú síce skvelými pomocníkmi na BBQ party, ale prispievajú k veľkej časti odpadu a znečistenia, ktoré sužuje našu planétu. Namiesto toho používajte opakovane použiteľné predmety, ako sú kovové príbory alebo látkové obrúsky, aby ste znížili množstvo papierového a plastového odpadu, ktorý vytvárate pri každom jedle. Majte radšej po ruke vlastnú opakovane použiteľnú fľašu na vodu, než kupujte nové fľaše v obchode s potravinami.

recyklujte

Recyklujte

Recyklácia je proces, pri ktorom sa použité materiály premieňajú na nové produkty. Existuje mnoho spôsobov, ako recyklovať, od svojpomocného opätovného použitia starých predmetov až po posielanie použitých materiálov do zariadení. Recyklácia znižuje našu potrebu ťažiť zdroje, pomáha šetriť energiu, minimalizovať emisie skleníkových plynov a časom znižovať odlesňovanie.

Second hand

Nákup oblečenia a tovaru z druhej ruky v sekáčoch alebo na blších trhoch je skvelý spôsob, ako opätovne použiť a prehodnotiť už existujúce materiály. Šetrné predmety, ako je nábytok, môžete opätovne použiť alebo recyklovať na iný užitočný tovar, čím ušetríte tieto predmety pred likvidáciou na skládkach.

Používajte bezpapierovú fakturáciu

Prechod na elektronické účtovanie znižuje množstvo papierového odpadu tým, že obmedzuje množstvo fyzickej pošty, ktorá prichádza k vám domov. Aj keď je takmer nemožné spomaliť každodenný nápor nevyžiadanej pošty, ktorú dostávate, výber elektronickej fakturácie môže pozitívne ovplyvniť životné prostredie.

Neplytvajte

Môžete znížiť množstvo odpadu používaním vlastného termo hrnčeka, sklenenej fľašky alebo tašiek pri nákupe potravín. Dózy BOOS LABS môžete využiť vo vašej domácnosti ako nádobky na malé predmety, mini kvetináče, no poslúžia vám aj ako koreničky. Pokiaľ naše produkty užívate dlhodobo, zakúpiť si ich čoskoro budete môcť aj v práškovej forme, ktorú si jednoducho presypete do našej dózy.

Zanechajte recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Cart